F.A.Q.

Ce contine o dieta ?

O dieta de slabit include in primul rand planul alimentar, sugestii pentru miscare fizica, lista de cumparaturi (alimentele necesre in perioada urmatoare) precum si diverse sfaturi adaptate in functie de caz. Un program de crestere in masa musculara include pe langa cele mentionate pentru o dieta de slabit si un program de exercitii fizica adaptate atat fizicului tau cat si nivelului tau de performanta. Toate dietele sunt personalizate si difera fiind adaptate pentru individ in functie de raspunsurile la chestionarul initial de pe site.

Este recomandat sa imi urmez dieta primita ?

Da, dar numai cu acordul medicului specialist. Noi nu suntem raspunzatori pentru eventualele complicatii aparute.

Cum este personalizata o dieta ?

Aplicatia noastra include un script AI care genereaza dieta in functie de raspunsurile oferite in chestionarul de pe site. Pentru o exactitate maxima va recomandam sa raspundeti la intrebarile de pe site cat mai sincer. Aplicatia tine cont de diversi factori atunci cand genereaza dieta. Atat factori esentiale (gen, varsta, inaltime, greutate) car si factori secundari precum preferintele alimentare, obiceiurile zilnice, diverse obiceiuri proaste, dependente.

Ce fac daca nu pot sa slabesc nici cu aceasta dieta ?

Este posibil sa fie vorba de o complicatie sau chiar de o problema de sanatate, in acest caz se recomanda un consult la medicul de familie.

Ce perioada de timp dureaza o dieta personalizata ?

In functie de caz, minim 30 de zile si maxim 6 luni. In general dietele sunt generate pentru o perioada de 30, 60 sau 90 de zile. Noi recomandam permanent mentinerea unui stil de viata sanatos. Daca ati terminat de urmat dieta si ati ajuns la rezultatele promise nu este recomandat ca apoi sa aveti un stil de viata nesanatos.

Cat costa o dieta ?

Pretul unei diete variaza in functie de caz si de durata acesteia. Tarifele sunt afisate dupa generarea raportului dvs. individual.

Am platit, cum primesc dieta ?

Imediat dupa efectuarea platii sunteti directionat automat in contul dvs. de pe site. Acolo aveti acces la continutul acesteia. In paralel, pentru a nu accesa zilnic site-ul, urmeaza sa primiti zilnic (dimineata) un SMS cu un link. Accesand linkul respectiv aveti acces la planul dietei pentru ziua curenta precum si la lista de cumparaturi pentru perioada viitoare. De asemenea, planul zilnic se poate trimite si prin email la adresa contului. Consultati sectiunea NOTIFICARI a contului dvs. pentru mai multe optiuni.

Nu sunt multumit de dieta, ce sa fac ?

In situatia in care dieta nu este pe placul dvs. suma achitata se poate returna integral. Va recomandam sa ne contactati utilizand formularul de contact de pe site si sa solicitati o returnare. Beneficiati de drept de retur timp de 30 de zile.

Se poate returna suma platita pentru dieta mea ?

Da. Suma se poate returna integral in termen de 30 de zile. Va recomandam sa solicitati un retur accesand sectiunea contact de pe site. Urmeaza sa va raspundem in cel mai scurt timp prin email. De asemenea, transferul bancar dureaza aproximativ 1-3 zile lucratoare, in functie de banca cu care colaborati.

Se ofera suport pentru a intelege mai usor planul dietei ?

Da. Ne puteti contacta oricand accesand formularul de contact de pe site. Va suntem alaturi cu mare placere si va sustinem alegerea facuta pentru a adopa un nou stil de viata mai sanatos.